Vineri, Februarie 23, 2024
Text Size
   
Hidroizolatii parcari - Hidroizolatii Garaje

Hidroizolatia parcarilor interne sau a garajelor este importanta pentru a evita ca apa sa actioneze asupra structurii de rezistenta a cladirii; de asemenea in timp infiltratia apei poate cauza neplaceri prin multitudinea de operatiuni de reparatii si consolidare ce pot urma.

Un material folosit tot mai des si la noi in tara in hidroizolatia parcariloreste membrana epoxidica. Rasinile  epoxidice sunt un tip de polimeri ce initial se prezinta in stare lichida. Atunci cand se realizeaza hidroizolatia aceasta rasina epoxidica se amesteca cu un intaritor iar in urma reactiilor chimice dintre aceste doua substante incepe un proces de intarire. O data aplicata membrana epoxidica aceasta se intareste ireversibil si adera la suprafata pe care este aplicata. Este recomandabil ca inainte de aplicarea memebranei epoxidice sa se curete suprafata parcarii de praf, eventuale urme de ulei sau combustibil ca astfel memebrana sa se poata intinde uniform. Fiind un compus in forma initial lichida, aplicarea acesteia pe suprafata parcarii se face preferabil cu rola pentru o mai mare usurinta in aplicare. Producatorii acestui tip de hidroizolatie recomanda sa aplicam memebrana in doua straturi succesive, al doilea strat aplicandu-se imediat dupa uscarea primului strat.

Atat in parcarile sau garajele din spatiile comerciale cat si in parcarea din spatele blocului fiecare dintre noi trebuie sa fii observat macar o data pete de combustibil, ulei, diferite substante chimice prelinse din sau de pe masini.Membrana epoxidica este ideala si pentru aceste situatii deoarece prezinta o rezistenta deosebita la substante chimice fara a interactiona in vreun fel cu acestea.

Aceasta este solutia de hidroizolatie pe care o putem vedea cu usurinta si in farmacii, spitale sau centre comerciale deoarece are toate caracteristicile unei hidroizolatii perfecte: rezistenta, siguranta si un pret accesibil.

 

Certificari

  • c01
  • c02
  • c03
  • c04

Contact

 

  • Sediu Social: Bld. Ghencea Nr. 24, Sector 6, Bucuresti
  • Punct de lucru: Sos. Alexandriei Nr. 54B, Localitate Bragadiru, Judetul Ilfov
  • Telefon: 021.332.2278 / 0737.510.615
  • Fax: 021.332.2279
  • E-mail: office@fastergroup.ro

 

Harta

harta1