Joi, Aprilie 18, 2024
Text Size
   
Hidroizolatii Piscine - Hidroizolatii Pivnite

Subsolul sau pivnita sunt pentru orice constructie spatii cu un risc ridicat de infiltratie a apei deoarece sunt in contact direct cu umezeala din sol sau apa pluviala.

Nu este suficienta hidroizolatia constructiei numai deasupra solului ci si la la subsolul acesteia deoarece umezeala poate patrunde prin acesta  transferandu-se apoi si la structurile de rezistenta.

Studiile in domeniu au demonstrat ca deja dupa primii 2-3 ani de la finalizare, orice constructie fie rezidentiala sau industriala fara hidroizolatie prezinta depuneri de igrasie, mucegai si un nivel de umezeala ridicata in structura de rezistenta, de aceea este mai important sa prevenim decat sa tratam.

Nu trebuie sa neglijam nici problemele de sanatate ce pot fi declansate sau agravate de prezenta mucegaiului in interiorul structurilor constructiei, fiind un adevarat pericol in special pentru copii si batrani.

Pentru hidroizolatia subsolurilor sau pivnitelor locuintelor specialistii recomanda folosirea unei hidroizolatii minerale lichide. Acest tip de hidroizolatie rigida are la baza cimentul, nisipul si polimeri modificati, avand ca rezultat o acoperire compacta a suprafetei pe care este aplicata pastrand totodata un aspect estetic. Cea mai simpla metoda de a hidroizola subsolurie si pivnitele este izolarea la interior cu acest tip de material revolutionar ce este foarte rezistent la variatiile de temperatura extreme, pastrandu-si impermeabilitatea in orice conditii.

Hidroizolatia minerala se poate aplica in interiorul subsolului pe placa si pe ziduri creand astfel o izolatie completa. Materialul are initial forma unui praf ce prin amestecarea cu apa cu ajutorul unui mixer electric devine ca o pasta densa lipsita de bule de aer. Suprafata subsolului va trebui curatata in prealabil pentru ca aderenta hidroizolatiei pe suprafata sa fie perfecta.

Se aplica in general 2 straturi de hidroizolatie, fiecare strat avand o grosime de aproximativ 1 mm insa in functie de riscul de infiltratie al structurii acestea pot varia. Retineti ca stratul nou de hidroizolatie trebuie aplicat numai dupa uscarea completa a stratului precedent iar timpul de uscare poate varia in functie de ambient.

Pentru aplicarea hidroizolatiei subsolurilor si pivnitelor este necesar sa apelati la specialisti in hidroizolatiideoarece orice greseala in timpul aplicarii produselor specifice poate afecta rezultatul final si deci problema infiltratiilor apei ramane sau se agraveaza.

Specialistii in hidroizolatii va pot recomanda ce tip de hidroizolatie se potriveste pentru constructia dumneavoastra oferindu-va printre altele si garantia lucrarii, un aspect deosebit de important atunci cand vorbim despre siguranta locuintei noastre. Uneori este mai ieftin sa apelam la cunoscuti care au invatat despre hidroizolatii si ne ofera un pret mic, insa pe termen lung interventia unui specialist ne salveaza banutii care i-am plati inzecit din cauza unei lucrari neprofesioniste.

 

Certificari

  • c01
  • c02
  • c03
  • c04

Contact

 

  • Sediu Social: Bld. Ghencea Nr. 24, Sector 6, Bucuresti
  • Punct de lucru: Sos. Alexandriei Nr. 54B, Localitate Bragadiru, Judetul Ilfov
  • Telefon: 021.332.2278 / 0737.510.615
  • Fax: 021.332.2279
  • E-mail: office@fastergroup.ro

 

Harta

harta1