Joi, Aprilie 18, 2024
Text Size
   
Alpinism Utilitar

Societatea comerciala FASTER DINAMIC CONSTRUCT  S.R.L va pune la dispozitie o echipa profesionista specializata si certificata in alpinism utilitar. De asemenea pe langa investitia in cursuri de specializare pentru echipa noastra, investim in mod constant in materiale si echipamante conform standardelor de calitate in vigoare.         

Realizarea lucrarilor specifice, se face utilizand tehnici de alpinism utilitar dobandite in urma cursurilor acreditate de calificare si specializare urmate de echipa noastra.

Utilizarea tehnicilor specifice a dus la realizarea mai multor tipuri de lucrari la inaltime: montajul termoizolatiei pe fatade, reconditionarea fatadelor, montaj structuri/schelte metalice, mentananta silozuri si alte tipuri de lucrari specifice constructiilor civile, industriale si agricole.

Echipa noastra  de alpinism utilitar garanteaza executia in conditii de lucru la inaltime, spatii cu acces limitat sau dificil, respectand atat dorintele colaboratorilor nostri, cat si cerintele standardul de calitate ISO 9001.

Membrii echipei noastre specializata in alpinism utilitar  sunt calificati atat pentru lucrul la inaltime cat si pentru lucrari de constructii si montaj. Prin urmare colegii nostri care realizeaza lucrari specifice de alpinism utilitar au dubla specializare, operator alpin si muncitor in constructii. 

Consultanta

Specialistii nostri in domeniul consultantei, ce priveste lucrarea pe care doriti sa o realizati, va stau la dispozitie cu sfaturi profesioniste si adaptate pentru un raport calitate/pret cat mai avantajos.

De asemenea un reprezentant FASTER DINAMIC CONSTRUCT  S.R.L se va deplasa la locatie pentru a intocmi o constatare si evaluare a lucrarii din punct de vedere al cailor de acces, al materialelor ce urmeaza a fi folosite precum si a numarului de alpinisti utilitari ce vor fi delegati la fata locului.

Colegii din departamentul ofertare va stau la dispozitie pentru orice intrebare, nelamurire sau cerere de oferta.

Garantie

Compania noastra garanteaza pentru fiecare lucrare realizata de echipa de alpinism utilitar, specializata in domeniul lucrului in coarda atat pentru activitatea de alpinism cat si pentru activitatea de constructie/montaj a diferitelor materiale. Ne obligam sa respectam toate normele si standardele in ceea ce priveste executia lucrarilor.

alpinism utilitar  IMG 2202

 

Certificari

  • c01
  • c02
  • c03
  • c04

Contact

 

  • Sediu Social: Bld. Ghencea Nr. 24, Sector 6, Bucuresti
  • Punct de lucru: Sos. Alexandriei Nr. 54B, Localitate Bragadiru, Judetul Ilfov
  • Telefon: 021.332.2278 / 0737.510.615
  • Fax: 021.332.2279
  • E-mail: office@fastergroup.ro

 

Harta

harta1